Achtergrond
2013

Top2000

Het jaarlijkse muzikale hoogtepunt op Radio2: de Top2000. Voor het zevende jaar op rij is Mediajunkies bij dit crossmediale fenomeen betrokken als digitale webproducent. Daarnaast levert Mediajunkies tijdens het evenement redactionele ondersteuning voor de site.

Way Back

Mega Top 50
Iedere zaterdagmiddag van 15 tot 18 uur presenteert Bart Arens op 3FM de populairste muziek van Nederland in de Mega Top 50. Het gaat hierbij om de best verkochte, meest gedownloade en meest gedraaide singles van Nederland. Vanaf het najaar van 2013 is het mogelijk om het complete muzikale archief van de Mega Top 50 online te raadplegen. Het team van Mediajunkies tekent voor dit omvangrijke archiefproject.

FRONT END DEVELOPER

VACATURE
Mediajunkies is op zoek naar een FRONT END DEVELOPER In deze functie ga je deel uitmaken van een ervaren team en word je ingezet op verschillende projecten voor radiozenders, waaronder 3FM (Serious Request, MegaTop 50) en Radio 2 (Top2000) en tv-projecten voor landelijke en regionale omroepen. Als programmeur heb je kennis van: HTML5, CSS3, Javascript (jQuery), JSON, PHP-OOP, MySQL, XML, Bootstrap/Boilerplate, Smarty, Wordpress Framework, Zend Framework en hou je de laatste technische ontwikkelingen bij. Wanneer app-ontwikkeling helemaal jouw ding is en of wil je dit leren, neem dan contact op met manager Denise Geurtsen via denise@mediajunkies.nl of 035-677.1940.

TVlab 2013

Jouw mening telt
TV Lab is de experimentele week vol vernieuwende programma's op Nederland 3, waarin nieuwe formats en interactie met het publiek centraal staan. Programmamakers krijgen de kans om hun nieuwste formats te testen op televisie, waarbij de vraag is of ze origineel en vernieuwend zijn en thuishoren op Nederland 3. Voor de beoordeling van de TV Labprogramma’s wordt de hulp ingeroepen van het publiek. Via Twitter en Facebook kunnen kijkers hun mening geven en vervolgens hun stem uitbrengen. Het team van Mediajunkies ontwikkelde de stemmodule voor het programma en verzorgde de technische implementatie ervan.

RTV Noord Holland & AT5

Mediafusie
De fusie tussen de regionale omroep RTV Noord Holland en de Amsterdamse omroep AT5 is een feit. De nieuwe website in combinatie met een online strategie is ontwikkeld door het team van Mediajunkies, dat naast de vormgeving en interaction ook tekent voor de technische implementatie. Work in progress