Achtergrond
2017

Lucky Cat Amsterdam

De lucky cat is het eeuwenoude symbool van geluk en voorspoed. Het creatieve team van Mediajunkies lanceerde een moderne variant hiervan: de Lucky8Cats Originals, een serie van acht gelukskatten in sprekende kleuren. Na het succes hiervan volgde de Lucky8Cat Amsterdam als introductie van de serie Dutch Design. Met als slogan: ‘Get your daily dose of luck’.

BureauBlaauw

Een van de grote spelers op het vlak van werving en selectie van HR-medewerkers is Bureau Blaauw. Het team van Mediajunkies leverde de nieuwe huisstijl voor de website, folders, parkeerborden, stickers, contracten en presentaties. De koppeling met het onderliggende CRM-systeem Tangram werd doorgevoerd, waardoor Bureau Blaauw zich volledig kan richten op het rekruteren van de beste kandidaten.

Media Park Hilversum

Voor het Media Park in Hilversum, het kloppend hart van de media-industrie, leverde het team van Mediajunkies een vernieuwd concept. Het betekende de introductie van foodtrucks en een beachclub met een uitnodigend strand. Ook de website van het Media Park onderging een metamorfose. Mediajunkies tekende voor de volledige implementatie van dit traject.

De vergeten krijgers

De vergeten krijgers belicht de onbekende geschiedenis van de Indo-Afrikaanse militairen die in de kolonie Nederlands-Indië voor ‘Koningin, volk en vaderland’ vochten. In deze documentaire van Griselda Molemans wordt Daniël Cordus gevolgd, een kleinzoon van de Afrikaanse KNIL-soldaat Cordus. Onder deze Nederlandse achternaam werd stamvader Cordus in 1837 ingeschreven voor het KNIL in kasteel Elmina, Ghana.