Achtergrond
2005

Keuren is van waarde

RVU
De Volkskrant: "Hier is televisie voor uitgevonden. Zó hoort het. De Keuringsdienst van Waarde. Op een vrolijke, amuserende en relativerende toon zaken onderzoeken, tot op de bodem....' De vormgeving en techniek werden in opdracht van de RVU uitgevoerd door Mediajunkies en Sitepeople.

Super nova

NOVA
Hoe trek je meer studenten naar de universiteit. De afdeling sterrenkunde van de Universiteit van Amsterdam trok communicatie adviseur Marieke Baan. Marieke bedacht hiervoor samen met Mediajunkies de strategie en aanpak, de uitvoering en implementatie werd in samenwerking met Sitepeople uitgevoerd.

Make up

DIO Drogisterij
Annelies van Huizen eigenares van Dio Drogist in Blaricum en Zeist, wilde haar klanten bereiken via Internet. Nieuwbrief en website werden ontworpen door Mediajunkies, Christiaan van Huizen implementeerde de website.

Keepin’ it clean

Cantorclin
Een landelijke schoonmaakorganisatie gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren en publieke gebouwen. Zorg ervoor dat de medewerkers op een eenvoudige manier hun met elkaar via het Internet kunnen communiceren. We bedachten het Cantorclin Management Systeem. Mediajunkies en Sitepeople tekende voor de techniek en implementatie.