Achtergrond
2020

Netflix

Netflix lanceerde in samenwerking met Scriptbank de New Voices Script Contest: een oproep aan nieuwe scriptschrijvers in (Caribisch) Nederland die onbekende perspectieven tonen. De vijf winnende scripts worden door een professionele jury geselecteerd. Voor deze competitie heeft het team van Mediajunkies het complete design, de interactie en onderliggende techniek ontworpen en geïmplementeerd.

Implementatie CBD-PRODUCTLIJN

Taru Health bestaat uit een team van fysiotherapeuten en sportliefhebbers dat CBD-producten ontwikkelt. Cannabidiol (CBD) is een natuurlijk extract dat gewonnen wordt uit de cannabisplant en een voedende werking heeft. Mediajunkies heeft de gehele productlijn ontwikkelt. Van verpakking tot aan de implementatie van webshop voor Taru Health: Mediajunkies leverde het ontwerp, de techniek en de koppeling voor online betaling.

BureauBlaauw

Een van de grote spelers op het vlak van werving en selectie van HR-medewerkers is Bureau Blaauw. Het team van Mediajunkies leverde de nieuwe huisstijl voor de website, folders, parkeerborden, stickers, contracten en presentaties. De koppeling met het onderliggende CRM-systeem Salesforce werd doorgevoerd, waardoor Bureau Blaauw zich volledig kan richten op het rekruteren van de beste kandidaten.