Achtergrond
2016

APP ontwikkeling voor de BVN

Het staat inmiddels hoog in de downloadlijst van veel vakantiegangers en expats. De nieuwe BVN App. Ontwikkelt en ontworpen door het team Mediajunkies, in nauwe samenwerking met de netmanager van de BVN Rene van Baaren. Het succes is niet verwonderlijk aangezien de App precies doet wat het moet doen: het razendsnel afspelen van nieuws-, sport- en amusementsprogramma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen. in het buitenland. De App is ontwikkeld voor zowel iOS als Android.

NTR: Web- en projectmanagement

De NTR is een taakomroep die gericht is op informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. Voor het design, technische implementatie en het web- en projectmanagement van het intranet is het team van Mediajunkies ingeschakeld.

‘SERVICE AS USUAL’ VOOR DE LOI

Ook de Leidse Onderwijsinstellingen (LOI) heeft haar weg naar het team van Mediajunkies gevonden. Het verzoek luidde: 'zorg ervoor dat we tijdens een grote servermigratie online zijn, zodat we onze klanten non-stop van dienst kunnen zijn.' Mediajunkies ontwikkelde en implementeerde een zogeheten 'static marketing site': in plaats van de LOI-site tijdelijk offline te plaatsen, was het tijdens deze migratie 'business and service as usual'.